Accueil / Quickstart

For at komme igang med at tracke skal du downloade vores app, oprette en bruger, registrere trackeren og aktivere den ved ryst:

Cobblestone GPS-tracker quickstart Danish

App'en kræver et password med mindst 8 tegn. 

Vælg strømspareprofilen “Live Tracking”  til at starte med, da det gør installationen nemmere. Når du har bekræftet at enheden fungerer, kan du skifte til f.eks. "24 timer".

Batteri ikonerne i strømspareprofil vælgeren illustrerer kun det forventede strømforbrug - ikke batteriets status lige nu

 Aktiver trackeren udendørs

Aktiver og test enheden udendørs i det fri, da beton og metal kan absorbere og reflektere GPS signaler

Du ved, at enheden er korrekt aktiveret, når du kan se to identiske tilfældigt farvede cirkler: en i menuen i bunden af skærmen og en på kortet.

Hvis du ikke ser din trackers ikon på kortet inden for 5 minutter kan du gentage “rysteprocessen” udendørs. 

(Den lille blå cirkel er din telefons placering - ikke din trackers)

Quickstart step-by-step

 1. Åben Google Play eller App store og download vores app: CPH Trackers eller besøg app.cphtrackers.com hvis du sidder ved en stor skærm
 2. Installér og åben app'en
 3. Opret brugerkonto med e-mail adresse og selvvalgt kodeord
 4. Tryk på + ikonet i øverste højre hjørne
 5. Indtast den 20 cifrede kode som står på den hvide label på trackeren
 6. Vælg profilen Live Tracking i dropdown menuen
 7. Giv trackeren et navn - f.eks. det samme som det du tracker
 8. Gå udendørs i det fri og ryst trackeren hurtigt i 10 sekunder - lad den ligge i det fri i 5 minutter
 9. Bekræft at du har to farvede cirkler med bogstav i, i app'en
 10. Test forbindelsen der hvor du agter at montere trackeren
 11. Sæt klæber på når du er sikker på at forbindelsen er god

 

Montering af COBBLESTONE GPS-tracker

Husk at aktivere før du monterer. Hvis du har monteret din tracker før den blev aktiveret, kan du væbne dig med tålmodighed - Cobblestone GPS-tracker har en autostart funktion som betyder at den aktiveres af sig selv senest 7 dage efter den er registreret til en bruger. 

Enheden bør så vidt muligt pege med logoet mod himlen uden hindringer af beton eller metal. Hvis der er metal over trackeren, så peg logoet i den retning hvor signalerne kan komme ind.

Den medfølgende klæber er ultrastærk og permanent og hæfter på metal, plastik, træ mm. Rengør den ønskede overflade for montage med rensebenzin eller lignende og tør efter med en tør klud. Fjern den røde liner fra den ene side af tapen og placer den på trackeren. Fjern den anden liner og placer enheden på den ønskede placering. Husk at teste før du klæber.

VIGTIGT: Undgå for meget metal omkring trackeren -  metal reflekterer radiosignaler, så selv gaffatape og sølvpapir kan fuldstændig blokere for både GPS og datanetværksforbindelse. Men radiosignaler går fint gennem glas, træ, plastik og glasfiber.

Genfinding

Hvis din enhed skulle bortkomme, anbefaler vi, at du skifter til “Live Tracking” indtil trackeren er genfundet - men brug gerne "Konstant" i et par dage ad gangen. Du skifter profil ved at trykke på din trackers ikon i bunden af app'en og trykke på det midterste ikon “Profil”. Tryk på dropdown menuen og vælg “Live Tracking” eller "Konstant". Undgå venligst at bruge "Konstant" i mere end nogle få dage, da den bruger overraskende meget strøm.

Synkronisering og Strømspare-profiler

Vær venligst opmærksom på, at trackeren fungerer uafhængigt af app’en og serveren – den vil ganske enkelt følge de instrukser den har fået indtil den får nye. Det betyder at man må vente på, at enheden synkroniserer og downloader nye indstillinger næste gang den sender koordinater. Så hvis trackeren sender koordinater 1 gang i døgnet kan der gå op til et døgn før den skifter profil. 

Du får generelt set den bedste balance mellem forudsigelig batterilevetid og reaktionstid med profilen "24 timer", så brug den til køretøjer der anvendes til dagligt, såsom personbiler. 

"Live tracking" og "Efter Bevægelse" anbefales til ting der står stille det meste af tiden såsom campingvogne, både, trailers o.l. "Efter bevægelse" er god til køretøjer der kun bevæger sig en enkelt gang eller to om dagen (i gennemsnit). Med disse to bevægelsesaktiverede profiler er trackeren kun aktiv en gang om ugen - medmindre der registreres bevægelse. 

Med profilen "Efter bevægelse" sender trackeren først position når bevægelse er ophørt - ikke mens den er i bevægelse. Med "Live tracking" sender trackeren ved, under og efter bevægelse

Undgå venligst profilen "7 dage", medmindre du er tryg ved at der kan en uge mellem at du kan få kontakt til trackeren. Selvom "7 dage" er oplagt til perioder med inaktivitet, vil Live Tracking ofte være et bedre valg.

Læs mere om valg af strømspareprofiler her (åbner i nyt vindue)

Værd at vide

  • Trackeren er “offline” imellem positionsopdateringer, så den henter først nye indstillinger næste gang den sender positionsopdatering
  • GPS-teknologi er udviklet til udendørs brug. Er trackeren indendørs kan det give upræcise eller ingen koordinater.
  • Trackeren er designet til udendørs brug, så casingen er ultralydssvejset og dermed IP67 certificeret vand- og støvtæt
  • Batterierne er ikke genopladelige men du kan købe et batteriskifte for 300,- kr.
  • Den forventede batterilevetid er 4 år ved 1 track per dag, men det kan variere som følge af temperatur- og modtageforhold.
  • En GPS-tracker kan kun tilknyttes 1 bruger, så app'en melder fejl hvis enheden allerede er registreret til din konto.
  • Du kan dele adgang til din tracker med andre ved at dele dit brugernavn (e-mail) og password så de kan logge ind på deres egne enheder
  • Skriv til os fra den email adresse din tracker er registreret til, hvis du ønsker at flytte trackeren til en anden brugerkonto.
  • Du kan ændre password til din konto her
  • Live Tracking anbefales kun til tracking af ting der står stille det meste af tiden
  • Profilen "Konstant" bør kun bruges i korte perioder i nødstilfælde 
  • App'en viser blot trackerens seneste kendte placering, men vi gemmer din trackers historik og sender den ved henvendelse
  • Trackeren er ikke velegnet til sporing af personer eller kæledyr
  • Trackeren har ikke et rigtigt ur, så tidsintervallerne kan variere
  • Enheden virker i EU + Norge som standard, men du kan købe en område opgradering for 300,- kr. så trackeren virker andre steder
  • Enheden benytter 2G GSM-kommunikation til dataoverførsel. GSM-netværket er det “originale” datanetværk (internet), og dækker så godt som alle steder i Danmark og resten af EU – der kan dog være områder hvor der ikke er mobildækning - specielt indendørs.

Du kan finde mere information på vores helpdesk